Välkommen till min blogg!

Fashion

Efter att i flera år använt Instagram för att få inspiration och förhoppningsvis även inspirera, vill jag nu förlänga mitt instagramkonto med en blogg där jag kan dela med mig lite mer ingående. Bloggen kommer liksom mitt instagramkonto att kretsa kring mina stora intressen mode, inredning, mat och resor. Här kommer jag att dela med mig av outfits, vårt hem, recept och restaurangtips.

Flera av er som hittat hit vet kanske lite om mig om ni redan följer mig på instagram, men för er som inte gör det tänkte jag även presentera mig lite kort. Jag heter Elin Wendel, tidigare Lantz, och är 29 år och bor i Danderyd strax utanför Stockholm med min man Erik. Vi bor i en trea med utsikt över Edsviken som vi renoverade färdigt för lite mer än ett år sen och vi stortrivs. För mig är det den ultimata kombinationen att kunna ta min morgonrunda längs med vattnet och sedan vara inne i city på några minuter. Här bor jag som sagt med min man, vi har varit gifta i ett år och ett par i snart tio. Ett av våra stora gemensamma intressen är mat, vin och resor, vilket jag hoppas kunna bjuda en hel del på. Nästa resa går till Frankrike i september då vi ska besöka Paris och tre olika vindistrikt.

Jag har utbildat mig vid Textilhögskolan i Borås och jobbar med ett av mina stora intressen. Idag jobbar jag som Produktutvecklare på smyckesföretaget SNÖ of Sweden där jag jobbar med att ta fram vårt kommande sortiment. Jag har ett kreativt och roligt jobb som innebär en hel del resor.

Hoppas ni vill följa med mig här på bloggen och lämna gärna kommentarer!

10 reaktioner på ”Välkommen till min blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s