Flattered

Fashion

Tidigare i år köpte jag ett par loafers i modellen Alexandra från Flattered som jag varit så nöjd med, så bekväma, snygga och bra kvalitet. Ofta tycker jag att denna typ av sko tappar formen men dessa har hållit så bra. Så när jag såg de här sandalerna visste jag att jag bara måste ha de. Älskar Flattereds fina skokartonger och skopåsar, det är verkligen lyxigt att få hem ett sånt här paket i brevlådan.

Jag köpte de i svart mocka men hade inte tackat nej till de gula eller rosa också. Guldknappen är en så snygg detalj som gör att sandalerna känns lite mer uppklädda. Kommer användas flitigt på stan och jobbet i sommar och kommer även få följa med till Frankrike i september.

Idag visar sig Stockholm verkligen från sin bästa sida och jag började dagen med en morgonrunda. Så skönt att vara igång igen efter att ha gått och jobbat på ett virus i stort sett hela maj. Även en perfekt dag för att inviga mina nya sandaler. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s