A good start

Food

Igår började jag och min kompis Malin dagen på bästa sätt, med en frukost innan jobbet. Vi hade siktet inställt på Broms men då det var stängt hamnade vi istället på Tössebageriet och det var inte helt fel för det var morgonsol på deras uteservering.

Redan torsdag och veckan går mot sitt slut. Jag har haft en så effektiv vecka på jobbet där jag just nu jobbar med nästa höst. Efter jobbet ska jag köpa med en helgbukett hem med årets kanske sista pioner. Ha en fin torsdag!

4 reaktioner på ”A good start

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s