Daily skin care routine

Beauty

Jag får ofta komplimanger för min hy vilket alltid gör mig lika glad, och jag tänkte därför dela med mig av min hudvårdsrutin. Jag har en känslig och torr hy och älskar därför produkter som tillför fukt och lyster. Som med mycket annat är jag less is more, jag tror på att använda så få produkter som möjligt och tror att hyn mår bäst av att få vara så naturlig som möjligt. Efter att ha provat mig igenom många hudvårdsmärken hittade jag Dermalogica för flera år sen nu, och jag kommer nog aldrig byta.

Jag använder Dermalogicas Special cleansing gel som rengör på djupet. Jag har testat rengöringsmjölk tidigare men jag föredrar löddrande rengöring som rengör på djupet, även om de gör mig lite torrare. Sedan använder jag Active moist, som återfuktar utan att bli fet. På vintern brukar jag även använda deras Total eye care som både stramar upp och reducerar mörka cirklar under ögonen. Något jag också gillar med Dermalogica förutom innehållet är deras stora och snygga förpackningar. Jag brukar köpa mina Dermalogica produkter på Skincity. När min hy behöver extra fukt har jag ytterligare två favoritprodukter som jag också ska tipsa er om längre fram.

Ansiktstvätt Special cleansing gel, hudkräm Active moist och ögonkräm Total eye care, Dermalogica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s