Wedding weekend

Wedding

Nu har vi precis kommit hem efter ett väldigt fint bröllop på Noors slott. Igår var det den stora dagen som inleddes med en väldigt god frukost och sen många timmar smink och hår. Strax innan vigseln kom det en ordentlig skur men sen sprack det upp och det var sen uppehåll hela dagen. Vigseln var i slottsträdgården och sen blev det middag på slottet. Bjuder er på ett litet bildregn från gårdagen.

God morgon från Noors slott!

En bättre hotellfrukost!

Smink och hår, check! Mitt läppstift är från Mac och heter Snob. Älskar min nya hårfärg, tack vare min bästa svägerska Tindra!

Min fina tärnklänning från By Malina! Lovar att visa fler bilder längre fram, för den är verkligen ljuvlig.

Ett hav av ljuvliga buketter i ljusa pasteller.

Min fina tärnbukett! Inte helt olik de mina tärnor hade.

Nu blir det italiensk söndagsmiddag här hemma, är riktigt sugen på ett glas rött och gnocchi. Finns det något bättre än italiensk mat? Imorgon fortsätter min minisemester och solen ser ut att titta fram. Ha en fin söndagkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s