Hallway favorites

Fashion, Interior

Vi har en väldigt liten hall här hemma, men har som tur var löst det med skjutdörrsgarderober längs hallen in mot vardagsrum och kök istället. I garderoben kan vi gömma det mesta så i hallen får bara det finaste bo och här hänger oftast en av mina favoritväskor på favoritkroken. Rosettkroken från Svenskt tenn var en av de första saker jag köpte hem hit och den passar så bra i vår lilla hall och blir verkligen som ett litet konstverk.

Älskar Chhatwal & Jonssons kuddar som vi har lite överallt här hemma.

Mulberry Lily, en av mina favoritväskor.

Godmorgon tisdag! Jag fortsätter börja dagen med min morgon PW men nu märks det att vi går mot höst. Det är inte lika ljust på morgonen och det är betydligt kallare, idag fick jag verkligen släpa mig ut. Det känns som att sommaren aldrig riktigt kom igång och det har inte blivit många morgon PWs utan jacka den här sommaren. Hoppas vi får sol och värme i Frankrike, det känns välbehövligt även om jag inte är så mycket för solsemester.

Nu är det dags för jobb och en sen födelsedagslunch med min bästa lillebror på Sturehof som blivit nya lunchfavoriten. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s