Hunkydory

Fashion

Ett svenskt märke som nyligen blivit en favorit hos mig är Hunkydory. Jag älskar klassiker med en twist så den här tröjan fick utan tvekan flytta in i min garderob. En tunn och mjuk tröja med öppen rygg och detaljer i guld. Här bar jag den med bara ben och lät ryggen vara öppen. Under har jag min fina spets BH från Hanky panky och då den är så fin baktill är den perfekt till öppen rygg.

Den här tiden på året tänker jag på att investera i plagg som fungerar både när det är sensommar men även in på hösten. Den här tröjan kommer jag bära med en lite over size vit skjorta under i höst när det blir kallare och jag har faktiskt beställt den perfekta vita skjortan från Arket.

Tröja; Hunkydory, Kjol; Ganni, Väska; Mulberry, Skor; Chanel

Hej måndag och sista veckan med jobb innan semester! Det känns faktiskt som en dröm att vi kommer att vara i Paris om en vecka. Och apropå när det blir höst och kallare, fy vilken ruggig dag i Stockholm. Ha en fin start på veckan!

4 reaktioner på ”Hunkydory

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s