Another week, another bouquet

Interior

Sista buketten innan semester och avresa, jag njuter av en av mina favoritblommor, hortensia. Den här var så vacker i puderrosa med gröna inslag och gjorde sig så fint med det gröna. Jag älskar vår lilla hörna i vardagsrummet med beige och grå nyanser, och de diskreta mönstren på kuddar och matta. Men till hösten är jag lite sugen på att låta en ny matta och nya kuddar flytta in. Blått har blivit en favoritfärg och jag funderar på en blåmönstrad matta. Ser fram emot att klicka hem både höstgarderob och inredning från Frankrike.

Hej lillördag och sista dagen på vårt fina kontor innan semester! Torsdag och fredag den här veckan hittar ni mig nämligen på Precious mässan där vi visar vår fina vårkollektion. Jag håller tummarna att min nacke fortsätter att bli bättre, har haft ont och spänningshuvudvärk sen jag var sjuk förra veckan. Nu ska jag iväg på födelsemiddag med familjen. Ha en fin kväll och lillördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s