Au revoir Champagne

Food, Travelling

Hittills har vi inte lyckats bli besvikna på maten här i Frankrike. Igår åt vi på den pittoreska lilla restaurangen Cave de Champagne i Eparnay som ligger ett stenkast från Avenue de Champagne. Här var det så bra mat att vi åt både lunch och middag här, och maten de serverar är typisk för regionen.

Idag till lunch hamnade vi på Les Avises, här var menyn lite modernare, och smakkombinationerna var fantastiska. Restaurangen ligger i ett litet slott som inretts modernt, stämningen och atmosfären var på topp. Här kan man även bo och vi hade gärna blivit kvar här och i Champagne ett tag till.

Så vackert golv! Älskar kontrasterna mellan gammalt och modernt.

Jag hade gärna haft den här pallen hemma!
Här satt vi och åt, i en oslagbar atmosfär.
Vackra dörrar, hit kommer vi gärna igen.

A bientot Champagne! Nu sitter vi i bilen efter en underbar lunch med regnet smattrande mot rutorna. Nästa stopp blir Alsace, som Erik pratat väldigt mycket gott om. Ska bli spännande att se den fina regionen och dricka mycket gott vin. Men som tur är har vi även köpt med oss en del champagne från champagnehuset Eric Isselee där vi bodde i Champagne. Ha en fortsatt fin helg så hörs vi snart igen!

4 reaktioner på ”Au revoir Champagne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s