Zellenberg

Travelling

Igår körde vi vidare från Champagne till Alsace och den lilla byn Zellenberg. Här bor vi i en svit på det sötaste lilla bed and breakfast på toppen i byn och med utsikt över vingårdarna. Jag trodde inte att det kunde bli mycket vackrare än i Champagne men här är det verkligen så vackert att man tappar andan. Det lilla bed and breakfast som vi bor på heter Clos Froehn och jag kan verkligen rekommendera det. Damen som äger det är jättegullig och vi vaknade till en fantastisk frukost med hemgjord plommonkompott och små pajer.

Utsikt från vårt rum över Alsaces vingårdar, det går inte att fånga på bild hur vackert det är.

Mitt lilla nattduksbord, ni ser ju hur gulligt det är här.

Bonjour! Även om jag är lite osäker på om det är så det heter här i Alsace, för här pratar de en franska som är ännu svårare att förstå. Här började vi dagen med en gudomlig frukost på vårt bed and breakfast och sen tog vi en lång promenad till en närliggande by genom vingårdarna. Här har de inte skördat ännu så det är spännande att gå och titta på alla rankor och druvor. Nu ska vi ta bilen och göra en liten utflykt bland byarna här och prova viner. Såg även en hattaffär här som jag måste besöka, älskar hattar. Hoppas ni har en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s