Auberge du Froehn

Food, Travelling

Nu har vi spenderat två hela dagar här i vackra Alsace. Vi har promenerat bland vingårdarna och åkt runt till små byar och smakat viner på de olika vinhusen här. Vi har även ätit flera goda middagar, i förrgår på Grappes d’or i vackra Riquewihr och igår på Auberge du Froehn i byn Zellenberg där vi också bor. Båda restaurangerna var helt fantastiska men middagen igår var lite extra bra. På Auberge du Froehn åt vi igår en avsmakningsmeny och blev serverade viner från regionen till, mums!

Jag åt foie gras till förrätt, en av mina favoriter!
Promenad bland vingårdarna, på höjden till höger ligger Zellenberg och vi bor i huset med det lilla tornet.

Au revoir Alsace! Nu ska vi snart sätta oss i bilen och köra vidare mot Bourgogne, vi har haft det helt underbart i Alsace men vi har såklart även höga förväntningar på Bourgogne. Här i Alsace har vädret varit varierat men i Bourgogne ser det ut att bli +20 grader i veckan, härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s