Mersault

Interior, Travelling

Igår checkade vi in på Clos Saint Jacques som ligger i byn Mersault i Bourgogne. Vi bor i en riktigt mysig svit med bevarat gammalt golv och tak. Huset och rummet vi bor i är bland de äldsta husen som ägts av vinmakare i Mersault och finns med på UNESCOs världsarvslista. Det säger lite om hur fint och speciellt det är.

Byn är lika fin den och på varje ny gata ligger ett nytt slott. Igår strosade vi runt i byn i kvällssolen och tog ett glas på en uteservering, så himla härligt! Det här är sista stoppet på vår resa så nu gäller det att njuta varje sekund, och det gör vi.

Min nya väska används flitigt.
Vackra gamla dörrar.

Bonjour! Imorse fick vi en privat tid hos en vinmakare här i staden som vi skyndade iväg till. Just nu är de väldigt upptagna med skörden men vi fick möjligheten att få ha en provning där och se skörden och vinkällaren, så himla kul och spännande! Nu ska vi vidare till staden Beaune där det blir lunch. Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s