Amaryllis love

Flowers, Interior

Det har nog inte undgått någon att amaryllis är min favoritblomma under julen. Har gärna flera buketter och på lök här hemma under december och varierar vad jag blandar de på snitt med och vilken färg. Dagen före julafton kom Erik hem med inte bara en utan två buketter med snittamaryllis med eucalyptus som stått i full blom under julen. Men nu börjar de gå mot sitt slut, och på Nyårsdagen åker de ut ihop med julpyntet. Jag brukar alltid längta efter att städa ut julen men i år har jag njutit av den och julledigheten så mycket och aldrig velat att den ska ta slut. Det blir ju dessutom så mysigt hemma med stjärnor, ljus, ljusstakar och julblommor.

Hej fina ni och hoppas ni har en fin lördag! Ni kanske precis som vi förbereder lite för Nyårsafton, här ska det städa och handlas inför imorgon. Vi har bestämt oss för att det bara blir vi i år och tänkte göra en skaldjursplatå, och sen kommer jag antagligen somna innan tolvslaget haha. Hoppas ni får ett fint avslut på året!

8 reaktioner på ”Amaryllis love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s