2017

Fashion, Food, Interior, Travelling

Mitt 2017 har bestått av resor, mat och vin med min kärlek. Året började med en fantastisk resa till Rom med strosande på slingrande stengator, fantastiska skaldjur och viner och så kom jag hem med en väldigt fin present till mig själv, en väska från Chanel. Kort efter detta började jag ett nytt jobb på SNÖ of Sweden som Produktutvecklare och jag startade en blogg som förlängning till mitt instagramkonto. Jag och Erik firade vår första bröllopsdag på Grand hotel med spa, god mat och champagne, en perfekt första bröllopsdag med andra ord. I slutet av sommaren fick vi även äran att ingå i brudföljet när två av våra bästa vänner gifte sig och spenderade en mysig weekend på Noors slott.

I september tog vi en välförtjänt semester och åkte på en resa vi länge drömt om, nämligen en vinresa till Frankrike. Vi började resan i Paris med strosande, goda middagar, ostron och champagne. Även här fick jag med mig en väska, en Keepall Boundelaire från Louis vuitton. Efter Paris fortsatte vi vidare med bil till vindistrikten Champagne, Alsace och Bourgogne. Resan avslutades med några varma och soliga dagar i Bourgogne med fantastiska vinprovningar och en och en annan snigel som slank ner. En helt fantastisk resa vi aldrig kommer att glömma.

2017 har även inneburit mycket reflektioner för min del, jag har dragit många lärdomar och framförallt landat i vad som är viktigt, vilket för min del är främst kärlek och familj. För mig är det otroligt viktigt att hitta balans i livet, men också att lära sig att sätta gränser vilket jag blivit bättre på. I år är det även 10 år sen jag och Erik började träffas, och därför känns det här året lite som ett kapitel i livet som avslutas och ett nytt som börjar. Jag ser så mycket fram emot 2018 och allt det kommer att föra med sig! Vill också säga stort tack till er som följer mig här och på instagram, och hoppas ni vill följa med in i 2018. Önskar er alla ett gott nytt år!

4 reaktioner på ”2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s