Sundays like this

Food, Stockholm

Igår hade jag världens härligaste söndag. Vaknade utvilad och pigg till en fantastisk dag och ett Stockholm som visade sig från sin bästa sida. Det blev en brunch på Riche och massa prat med bästa Malin. Jag tog som vanligt min favorit Eggs Benedict och vågar nog påstå att de har Stockholms godaste. Efter det blev det en vända på stan och lite reaspaning, för er som är sugna på ett par Chloe ballerinor eller pumps hade Nathalie Schuterman mycket på rea. Det blev inget köp men vi får se om jag ångrar mig.

Godmorgon måndag! Här står två veckors jobb på agendan innan det är dags för lite semester igen och då åker vi till Köpenhamn, längtar! Jag har länge velat åka dit och tycker att det är perfekt att ta en weekend eller resa någonstans såhär i januari-februari som annars känns lite långa för mig som bara vill ha vår. Vi ska bo på butikshotellet Hotel Danmark och har även bokat bord på en massa härliga restauranger. Ser fram emot att besöka Eataly och längtar även tills dess att de öppnar i Stockholm. Om ni har några Köpenhamn tips så lämna gärna en kommentar! Ha en fin start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s