January

Fashion, Food, Interior, Pregnancy, Travelling

Januari var verkligen en månad som gick fort för en gångs skull, mycket för att vi avslutade månaden med en weekend resa. Månaden bjöd på mysiga bruncher och häng med vänner och familj och avslutades som sagt med en weekend i Köpenhamn. Jag har som vanligt även frossat i tulpaner under januari.

Jag tycker verkligen att det är perfekt att ha en längre resa eller weekend inbokad i januari-februari för att ha något att se fram emot efter jul då dessa två månader lätt känns långa och som en transportsträcka mot våren. Förra året åkte vi till Rom och i år blev det en weekend och babymoon i Köpenhamn. Vi hade det otroligt mysigt och jag älskar verkligen Köpenhamn! Att strosa längs med deras kullerstensgator och äta gott passade oss perfekt. Under januari och vår weekend gjorde vi också graviditeten officiell på sociala medier och det var helt underbart att få berätta nyheten och att få den respons vi fick, åter igen tack för alla era fina gratulationer och ord!

Nu ser jag verkligen fram emot februari, ljusare dagar och vårt Rutinultraljud. Älskar alla dessa små delmål under graviditeten och tänkte även att vi skulle boka in en helg på spa efter det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s