Husdrömmar

Interior

Som jag nämnt tidigare så drömmer vi om hus och om att bygga hus. Vi längtar efter friheten att kunna gå ut på en tomt, grilla och ha utrymme att ha familj och vänner över och allt som kommer med det. Samtidigt älskar vi vår lägenhet och då det är en trea har vi hittills plats för barn och för ett barnrum, så vi har egentligen ingen brådska. Men vi längtar och drömmer som sagt, och vet också att det är en lång väg tills huset är färdigbyggt. Planen är att köpa tomt och bygga själva, och bo kvar i vår lägenhet under tiden det tar. Vi uppskattar att det från att vi hittar och köper tomten kommer att ta iallafall ett år.

Som vanligt vill jag och Erik samma sak vilket alltid är så skönt och vi drömmer om en vit klassisk trävilla i New England stil men i lite modernare tappning. Längtar så mycket efter att sätta tänderna i ett nytt projekt och har sparat så mycket i min inspirationsmapp på Pinterest.

Godmorgon söndag! Vi har haft en helt oplanerad helg och bara hängt hemma och lagat god mat, så himla mysigt! Idag ska vi iväg och kolla på sju olika tomter, puh! Håll tummarna för att en av de tomterna är the one. Ha en skön söndag!

4 reaktioner på ”Husdrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s