Ranunkler

Fashion, Flowers, Interior

När jag och Erik började planera vårt bröllop var ranunkler och anemoner det första jag funderade på att ha i min brudbukett, delvis för att jag också fick en underbar bukett med ranunkler och anemoner i en Klong vas av min kompisar varav en är florist när vi firade förlovningen. Men det blev till slut pioner i min brudbukett, som var helt rätt i säsong och jag har inte ångrat mig. Men ranunkler är verkligen en favorit bland blommor, jag älskar lite vilda och yviga trädgårdsblommor.

De första ranunklerna börjar dyka upp i blomsterbutikerna och den här veckan fick det inte bli en bukett i Dagg vasen utan istället blev det tre små buketter i Ekollon vaser här hemma. Tycker det är så fint med små buketter, här har jag blandat ljusrosa ranunkel med eucalyptus. Om jag har tur är mina ranunkler fina i upp till två veckor. Jag ger de diagonala snitt och sätter i kallt vatten, och brukar försöka göra det på nytt efter någon vecka.

Nu har Dagg vasen ändå fått en bukett den med, Erik skämde bort mig med en stor bukett ljusrosa papegojtulpaner och eucalyptus på Alla hjärtans dag. Här finns det med andra ord gott om fredagsblommor. Jag älskar verkligen att komma hem till ett fint hem med nya snittblommor när det blir fredag. Ha en riktigt fin start på helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s