Halfway

Fashion, Pregnancy

Då har vi äntligen nått halvvägs genom graviditeten, som jag längtat efter att gravidappen ska visa det och särskilt nu när vi blev framflyttade några dagar gick det extra långsamt. Jag älskar verkligen alla små delmål under graviditeten och fortsätter verkligen att njuta av min graviditet även om vi såklart också börjar längta efter att få träffa vår lilla flicka. Jag är glad att vi tog reda på könet, även om det inte spelar någon roll blir det lite mer verkligt och jag börjar också fundera på vem hon kommer att vara lik både till utseende och som person. Två bruna ögon blir det iallafall antagligen då både jag och Erik har bruna ögon, men det ska bli spännande att se vems färger hon får i övrigt då jag är mörkblond och ljusare än Erik som är mörkhårig. Som person tror jag att det är en aktiv men samtidigt lite lugn och försiktig flicka där inne, precis som sin pappa. På ultraljudet låg hon nämligen lugnt med benen i kors och sög på tummen och kändes väldigt avslappnad.

Såhär halvvägs in i graviditeten mår jag fortfarande bra och njuter som sagt av min graviditet. Att både jag och Erik nu känner sparkar känns också väldigt tryggt och gör det hela verkligare för oss båda. Jag känner mig fortfarande inte så annorlunda i kroppen även om jag fått en liten mage vid det här laget. Vissa dagar är det mer tydligt att det händer mycket i kroppen, då spänner magen, det drar i ljumskarna och jag känner mig trött. Även om jag tycker att tröttheten gett med sig vid det här laget kommer den och går vissa dagar. Jag försöker att hålla ett lagom tempo och vila när jag behöver och jag njuter verkligen av lugna helger där jag och Erik bara myser hemma och lagar god mat. Jag som kan vara ganska rastlös som person har nog aldrig tagit det såhär lugnt och faktiskt trivts med det. Tror det är ganska skönt för Erik också som är en betydligt lugnare person än mig. Helt plötsligt har han sällskap i soffan framför golfen vilket nog aldrig hänt.

Idag går vi in i vecka 21 och det ska bli så spännande att följa utvecklingen under den sista delen av den andra trimestern, med en mage som växer och sparkar som blir starkare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s