Walk in closet

Fashion, Interior

Äntligen är det ljusare ute så att det går att fota lite mer hemma. Jag tänkte visa er lite bilder från vår fina lilla walk in closet som är öppen från ena sidan och avskild från vårt sovrum med en vägg. Det här betyder att vi går genom garderoben in i sovrummet och att den syns från övriga lägenheten, vilket jag verkligen gillar. Då vårt sovrum tidigare var ett vardagsrum fanns det gott om plats för en walk in closet när vi ändrade planlösningen, så härligt!

Jag ville gärna ha en walk in closet som kändes stilren men samtidigt lite lyxigare och inredd, och därför valde vi en helt platsbyggd i trä där lådor och inredning är från IKEA. De flesta lådorna är helt i trä men vissa har även glasfront. Här är det i princip alltid ordning och reda, jag gillar att hänga större delen av mina kläder för att få bättre överblick och även att ha väskor, påsar och boxar synligt på hyllor. När vi bygger hus drömmer jag om ett dressing room med stora fönster och ljusinsläpp och en stor divan med utrymme för att sitta.

Hylla och inredning; IKEA, Pall; Åhléns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s