Apricot

Beauty, Flowers

Ny månad, ny färg på läpparna! Just nu känns det faktiskt lite så, och jag tycker verkligen att det piggar upp med en ny nyans på läpparna den här tiden på året och särskilt på mig som just nu lever i min basgarderob bestående av vita blusar, skjortor och stickade koftor. Den här färgen heter Apricot och matchar de ljuvliga franska tulpaner vi har hemma just nu. Jag älskar pudriga toner och just nu när de går lite mer åt det aprikosa än det rosa hållet.

Läppglanset är såklart min favorit Instant light från Clarins, och just nu bor en hel palett av dessa på mässingsbrickan i badrummet, från starkare rosa till pudrigt aprikosa. De här ger lika fin färg som återfuktar och är perfekta på mina torra läppar även den här tiden på året. Under det brukar jag även ha lite Försvarets hudsalva den här tiden på året för att ge läpparna lite extra fukt.

Läppglans; Clarins, Vas; Svenskt tenn

4 reaktioner på ”Apricot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s