Baby room thoughts

Interior, Pregnancy

Förra helgen flyttade vi äntligen de sista möblerna från gästrummet och nu är det därför redo att förvandlas till barnrum. Vi målade barnrummet ljust grått i höstas, då var jag tidigt gravid utan att vi visste om det men vi valde färgen så att den skulle passa både i vårt gästrum och blivande barnrum. Kulören är från Beckers och heter Lovikagrå och är i en perfekt ljust grå och kall nyans. I samma veva som vi målade om köpte vi också en ny lampa som även den kommer att passa perfekt i barnrummet. När det kommer till färgpalett tänker jag mig att rummet ska få gå i ljusa gråa nyanser och med inslag av puder och mässing. Jag tänker inte alltför rosa nyanser av puder utan snarare lite åt det aprikosa hållet, och jag vill att rummet ska kännas stilrent, fridfullt och harmoniskt.

Från att vi fick ett positivt gravidbesked har jag tittat på alltifrån barnvagn till möbler och kläder, och vi hade tänkt oss att nu börja med de lite större inköpen under mars. Först ut är att imorgon titta på barnvagn, och nästa helg möbler. När det kommer till möbler till barnrummet är det en spjälsäng och skötbord som kommer att vara viktigast och jag har haft svårt att hitta några matchande jag gillar. Det lutar därför åt att vi ska köpa några enklare möbler från IKEA för att måla och göra om lite. Ska såklart visa er så fort det är klart men jag tänker att det blir perfekt att sysselsätta sig med under påskledigheten. Jag ser verkligen fram emot att få börja köpa och vika in barnkläder efter det.

Imorgon börjar vi dagen med en brunch på Nybrogatan 38 och därefter ska vi titta på barnvagn, så spännande!

Väggfärg; Beckers Lovikagrå, Lampa; Ellos home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s