Sunday funday

Food, Stockholm

Jag älskar att utnyttja söndagar för något mysigt, och allra helst en härlig brunch eller lunch. Så det var precis det jag och Erik gjorde idag och tog en härlig brunch på favoritstället Nybrogatan 38. Jag beställde inte min vanliga favorit gratinerad hummer utan satt länge och tittade under ägg och sött och det slutade med det förstnämnda, Eggs Benedict. Jag blev verkligen inte besviken och vi gick därifrån nöjda och belåtna för att titta på barnvagnar.

Vi är i första hand intresserade av Bugaboo och gick därför förbi Babyshop, Bonti och slutligen NK. Vi fick väldigt bra hjälp på Bonti där vi tittade på både Cameleon, Fox och Donkey 2. Även om vi fått rådet att köpa en syskonvagn direkt så lutar det åt Fox som är Bugaboos nya modell. Den kändes lätt och smidig, är snygg och har bra förvaringsmöjligheter. Nu är den stora frågan färg och det står mellan en gråmelerad eller en svart och off white kombination. Svåra men roliga beslut!

Hoppas ni också haft en härlig helg och söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s