French tulips

Flowers, Interior

Finns det något ljuvligare än aprikosa franska tulpaner blandat med eucalyptus? Jag tror faktiskt att det här är min favoritkombination i Daggvasen och det var just en sån bukett jag också fick med vasen av Erik när jag fyllde år för ett år sen. Min man vet vad jag gillar och skämmer ofta bort mig med fina helgblommor, och jag brukar försöka skämma bort honom tillbaka med att köpa något vin jag tror att han kommer att gilla.

Den här buketten har stått såhär fin i två veckor, då köpte jag den när tulpanerna fortfarande bara var knoppar och har sett till att snitta om och ge de nytt kallt vatten ett par gånger. Jag brukar även sätta små buketter med eucalyptus runt om i lägenheten och i badrummet. Nästa bukett till Daggvasen blir nog födelsedagsbuketten, nästa vecka fyller jag nämligen 30 och då måste såklart buketternas bukett få flytta in!

Vas; Svenskt tenn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s