Happy Easter!

Flowers, Interior

Ville bara kika in här och önska er en riktigt Glad påsk! Här ser ni vårt fina påskris med persikokvistar och glasägg från Svenskt tenn som jag skrev om tidigare i veckan. Det är inte bara jättevackert utan luktar även väldigt gott och blommigt.

Här inledde vi påskledigheten i torsdags med påsklamm hos Eriks morbror Anders och fru Birgit. Det är tredje året i rad nu och har blivit vår egna tradition. Både Anders och Birgit står oss väldigt nära och de ska även bli faddrar till vår lilla bebis, något vi alltid har vetat. Ikväll väntar traditionsenligt firande med min familj hos min farmor och farfar, och på måndag brunch på Riche som är min och Eriks egna tradition. Förutom det så fixas det för fullt i barnrummet här hemma som blir så fint. Glöm inte att följa med på insta stories så får ni fler vardagsglimtar! Ha en fortsatt fin påsk!

Vas och glasägg; Svenskt tenn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s