Hallway

Fashion, Interior

Välkomna in i vår hall! Jag är så nöjd med hur vi fått till det med en platsbyggd bänk och rosettkroken i vår lilla hall. Planlösningen blev himla bra den med och de stora skjutdörrsgarderoberna rymmer det mesta vi vill gömma undan. Även om vi inte har några större projekt här hemma för tillfället är det flera små projekt som pågår inför bebis ankomst. Jag skulle tro att jag drabbats av någon typ av boande och vill gärna ordna med det mesta så fort som möjligt. Det är tur att jag har en händig man som löser det mesta.

Här i hallen skulle gärna en ny kudde i någon färg få flytta in, kanske en puderrosa med elefanter från Svenskt tenn. Jag har alltid älskat puderrosa och just nu svämmar det över av puderrosa paket hem hit till både mig och vår lilla bebis. Även Svenskt tenns paraplyställ står högt upp på min önskelista och skulle gärna få stå i vår hall som förvaring för halsdukar, paraplyer och annat. Väldigt praktiskt, eller vad säger ni?

Krok; Svenskt tenn, Kudde; Chhatwal Jonsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s