March

Fashion, Food, Interior, Pregnancy

Ännu en månad har kommit och gått, just nu vill jag stoppa tiden samtidigt som jag vill att den går fort. Jag njuter verkligen av och älskar att vara gravid, samtidigt som jag börjar längta efter föräldraledighet, vår och sommar och efter att få träffa vår bebis. Och just nu är det just det här som mitt liv kretsar kring för tillfället, graviditet och bebis, det är väldigt härligt att gå upp i det fullkomligt vilket jag verkligen gjort.

Som sagt kretsar livet just nu kring graviditet och bebis och vi har därför tittat på och börjat köpa alltifrån barnvagn, kläder och möbler till barnrummet. Det har även blivit många goda helgluncher och bruncher, med andra ord många Eggs benedict för min del. Utöver det fyllde jag 30 år i slutet av månaden, en dag som firades med hela familjen på bästa restaurang Portal. Dagen efter min 30-årsdag bjöd dessutom på vårväder och vi ställde om till sommartid. Månaden avslutades sedan med en härlig och solig påskledighet. Den här veckan har det däremot varit allt annat än härligt vårväder, och just det önskar jag mig i april. Härligt vårväder och så vill jag få klart de små projekt och det stora projektet barnrum vi satt igång här hemma. Välkommen april och vår!

4 reaktioner på ”March

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s