Two favorites

Fashion, Interior

Här ser ni vad som sen gammalt är två av mina favoriter. Den fina rosettkroken var en av de första saker jag köpte till vår lägenhet, och oftast hänger en av mina väskor på den. På senaste tiden är det min Chanel WOC som hängt där och använts flitigt på helgerna både vid födelsedagsfirande och påskfirande. Den perfekta lilla svarta väskan som enligt mig fungerar till precis allt.

Den här kommer också hänga på min axel idag då det är dags för födelsedagsfirande, om några timmar blir det nämligen en födelsedagsbrunch med mina tjejkompisar på Nybrogatan 38 för att fira min 30-årsdag. Jag valde att dela upp mitt födelsedagsfirande och ser verkligen fram emot brunch och massa prat. Jag är så glad att jag äntligen är på benen för detta då jag varit ordentligt förkyld hela veckan. Det har varit tre roliga helger på raken nu och jag älskar verkligen den här tiden på året med födelsedagsfirande, påsk och första vårtecken!

Krok; Svenskt tenn, Väska; Chanel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s