Hortus

Flowers, Interior

Jag får verkligen aldrig nog av mässing och en favorit här hemma är vår fina Hortus kruka från Svenskt tenn med sin bubbliga yta. Allra finast är den såklart med en hortensia och just nu står den i sovrummet med en stor, vit hortensia Erik kom hem med i fredags. Jag älskar Svenskt tenns krukor och samlar både på Hortus och deras vitlaserade lerkrukor med mässingsfat. Hortus är dessutom väldigt fin att ha som vas med ett par yviga snittblommor, vilket får mig att längta efter sommarblommor som pioner och hortensia på snitt.

Godmorgon torsdag och början på helgen! Jag ser verkligen fram emot helgerna extra mycket såhär i slutet av graviditeten, sovmorgnar och långa frukostar med min man är verkligen det bästa som finns just nu. Vi har dessutom en ganska oplanerad helg och ser fram emot att äntligen börja montera möblerna i barnrummet som varit en vända hos möbelsnickare för ett nytt lager färg. Nu är de flesta inköpen till bebis och barnrum faktiskt klara och jag ser fram emot att få visa er! Ha en fin start på helgen!

Kruka; Svenskt tenn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s