Baby room details

Baby, Interior

Äntligen har vi fått våra möbler i babyrummet på plats. Jag tittade länge efter matchande spjälsäng och skötbord utan att hitta något jag verkligen fastnade för och då bestämde vi oss för att göra något på egen hand. Barnrummet är sen tidigare målat i Beckers Lovikagrå, en ljust grå nyans som passar perfekt i ett barnrum. Vi vill ha ett ljust, harmoniskt och stilrent barnrum med färger som grått och vitt med inslag av puder och mässing. Därför valde vi att ha gråa möbler med mässingsdetaljer.

Vi gjorde ett litet IKEA hack och köpte en klassisk spjälsäng och skötbord från IKEA ur serien Sundvik som vi sedan lämnat in till en möbelsnickare för lackering. Färgen är något mörkare än väggfärgen och har färgkoden CNC 2002 B. Det går såklart även att måla själv men vi valde att lacka för att få en helt jämn finish. Vi har även lackat alla metalldelar och skruvar, och beslagen bytte vi till ett par i mässing från BeslagDesign. Vi är så nöjda med allt ifrån färg till slutresultat. Nu ska sänghimmel, matta och alla små detaljer också få komma på plats och det kliar i mina fingrar att sätta igång!

Spjälsäng och skötbord; IKEA, Beslag; BeslagDesign

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s