Peony season

Flowers, Interior

Då är den äntligen här! Pionsäsongen och dessutom försommaren. Jag har fått såna semester och sommarkänslor i helgen och njutit av det fina vädret och den här ljuvliga buketten. Säsongens första pionbukett blev ett par mörkrosa ihop med viburnum, en ny favorit. Viburnum kan tydligen vara lite känslig men än så länge håller den sig fin, jag sätter den ihop med pionerna i varmt/ljummet vatten och ger de diagonala snitt. Fler pionbuketter kommer det att bli då detta är min favoritblomma och som även fanns med i min brudbukett.

Godmorgon måndag! I helgen har jag som sagt njutit av det fina vädret och vi har faktiskt inte gjort så mycket alls. Barnrummet står nu i princip klart, det ska bara tvättas och vikas sängkläder och kläder. Blir så lycklig varje gång jag tittar in i det. Jag har dessutom fått lite färg på benen och fräknar i ansiktet, härligt! Jag försöker att lyssna på kroppen just nu då jag haft lite problem med yrsel och svimningar så här i tredje trimestern. Räknar verkligen ner dagarna till semester och att få styra mina dagar och tempo helt. Kan faktiskt inte förstå att jag går på semester redan nästa vecka, att försommaren är här och snart även vår lilla bebis. Ha en riktigt fin start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s