Thursdays like this

Food, Stockholm

Jag njuter av ännu en ledig dag mitt i veckan och den kunde inte ha varit härligare. Här började dagen med brunch med världens bästa syster på Paraden som jag länge velat gå till. Och ja, det blev Eggs benedict som alltid, älskar ju verkligen det. Ett väldigt mysigt ställe med god brunch och härlig stor uteservering som verkligen rekommenderas. Efter brunchen tog vi en promenad längs Karlavägen och genom Humlegården och avslutade med glass på Brillo. Stockholm har verkligen slagit ut i full blom och det är så vackert. Och för en gångs skull verkar jag klara mig ganska så bra såhär under pollensäsong, har hört att det kan bli bättre under graviditeten och så måste det vara.

Nu har jag lagt mig på soffan med fötterna högt och Erik står och gör högrevsfärs till hamburgare, inte så dumt. Imorgon blir det lite jobb och fredag igen och jag ser fram emot vår första gemensamma kurs i helgen. Jag har redan varit på amningskurs på Mama mia och nu blir det vår första gemensamma som blir en föräldrakurs. Hoppas ni har en härlig långhelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s