Good morning Monday

Fashion, Interior

Så härligt att försommaren och ljuset är här, och att få börja inviga sommargarderoben. Lite nytt har fått flytta in i garderoben som jag tänkte visa er i veckan. Jag fortsätter att satsa på plagg som fungerar både med och utan mage och de färger som dominerar i min garderob är just nu vitt, beige och ljusblått. Ljust och fräscht med andra ord! I veckan hoppas jag även att en ny väska ska få flytta in i garderoben, håll tummarna att jag får tag på min efterlängtade Pochette metis från Louis vuitton!

Då var det dags för den sista arbetsveckan innan semester och föräldraledighet. Jag kan knappt förstå att jag ska vara ledig i ungefär ett år framåt, och inte heller att vi snart ska bli tre. Det ska mysas så mycket här hemma nu framöver! Till helgen ska weekend väskan här i garderoben packas för en härlig staycation på Grand hotel. Vi ska njuta av spa, god mat och övernattning och jag verkligen längtar efter gravidmassagen jag bokat in. Ha en härlig vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s