A grand weekend

Food, Stockholm

Nu har jag och Erik kommit hem efter vår staycation på Grand Hôtel och veckan och semestern kunde verkligen inte ha börjat bättre. Stockholm fortsätter ju dessutom att visa sig ifrån sin bästa sida. Vi började gårdagen i deras spa där vi drack mousserande och badade. Det är verkligen ett stort plus att de har så bra utbud av alkoholfria mousseranden och jag drack Richard Julins som är det bästa alkoholfria mousserande vinet tycker jag. Jag har inte badat som gravid och det var verkligen härligt att få vara viktlös i vattnet. Efter spa blev det en fördrink på Terassen i solen och sen middag på Verandan. Jag älskar verkligen Verandan som serverar klassiker på bästa sätt och med så fina råvaror. Jag åt Kalix löjromstoast, torskrygg och vaniljglass med hjortron, så gott och jag blev verkligen proppmätt! Nu börjar det bli trångt där inne i magen. Efter maten tog vi en promenad längs vattnet och det var verkligen en helt magisk kväll. En kväll vi aldrig kommer att glömma, en kväll då det bara var vi, så förväntansfulla och lyckliga över det som väntar.

Idag vaknade vi upp till en riktigt härlig frukostbuffé och jag lyckades bli mer än proppmätt igen. Jag hade sedan en gravidmassage inbokad men lyckades dessutom klämma in ett litet besök på Louis vuitton där emellan. Ska visa er vad det var som fick följa med hem, men jag tror att ni redan vet! Gravidmassagen var verkligen den bästa massage jag fått, så otroligt härlig och jag kände mig så avslappnad både under och efter. Däremot hann jag ligga och fundera lite på britsen då jag hade lite sammandragningar på morgonen när jag var ute och gick. Som förstföderska blir det såklart en hel del analyserande av allt som händer i kroppen första gången, och då jag inte haft några sammandragningar tidigare började jag fundera på om det redan var dags och vad som händer då. Men det verkade vara falskt alarm och jag tror bebis kommer stanna i magen flera veckor till, även om hon nu är redo. I veckan ska däremot weekend väskan packas om till BB väska.

Nu har jag lagt mig på soffan här hemma och njuter verkligen av att vara hemma igen. Jag älskar verkligen staycations, weekends och resor men just nu är jag väldigt hemmakär och den egna sängen är ändå skönast. Känns så otroligt härligt att jag nu ska ha semester fram tills dess att bebis är här och jag tror att jag ska försöka mig på en liten powernap här om en stund. Har nog bara lyckats med det en gång tidigare rastlös som jag är, men det är nu eller aldrig tänker jag. Hoppas ni också har en härlig start på den fina veckan!

Stockholm visade sig ifrån sin bästa sida.
Älskar Grand Hôtels fina rum.
En inte så liten mage längre! Min fina bikini är från & other stories.
Alltid obligatoriskt med en bild på deras fina toalett.
Proppmätt blivande mamma, det börjar bli trångt i magen nu!
Helt ljuvliga buketter i entrén, får aldrig nog av pioner och så fint ihop med lövkoja som här.

En bättre frukost! Det här var tallriken jag fotade men jag åt betydligt mer än så och blev proppmätt igen.

Och så slutligen en väldigt fin påse, lovar att snart visa innehållet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s