Lilacs

Flowers, Interior

I lördags morse plockade jag in syrener från vår innergård här hemma och de har stått och doftat ljuvligt här hemma hela helgen. Syrener är svåra att hålla vid liv på snitt men när jag ger de långa diagonala snitt och sätter i varmt vatten tycker jag att de håller sig bäst. Igår blev vår Profylaxkurs inställd och då fortsatte jag att frossa i blommor och planterade mårbackapelargoner, kryddor och vita jordgubbar på balkongen. Så härligt med allt som blommar just nu!

Godmorgon måndag! Har inte riktigt förstått att jag gått på semester och föräldraledighet ännu, och jag njuter verkligen fullt ut. Det fina vädret verkar dessutom hålla i sig. Den här veckan väntar både gravidfotografering ute på Värmdö med vår bröllopsfotograf Malin Norlén och baby shower till helgen. Sen hoppas jag även att vi får ett nytt datum för Profylaxkurs hos Babygruppen efter gårdagens inställda kurs för det känns verkligen dags nu. Hoppas ni får en fin start på veckan!

Vas; Svenskt tenn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s