Chanel is always a good idea

Beauty, Interior

Efter att vi varit hos barnmorskan i fredags fick den sötaste lilla påsen följa med hem. Det är första gången jag går in på Chanels beautybutik i Biblioteksstan och den är verkligen så fin. Nu säljs Chanels skönhet på allt färre ställen så därför lär det bli fler besök hit framöver, jag använder uteslutande deras lack och även deras läppstift och läppglans. Förutom att jag tycker att de har ett väldigt bra utbud då det kommer till färger och som även sitter bra har de de absolut finaste förpackningarna tycker jag och är så fina att ha framme i badrummet. Och lika fin är påsen du får när du handlar. En lika fin present till dig själv som att ge bort. I påsen låg mitt favoritlack Ballerina, en perfekt nyans mitt emellan nude och ljusrosa.

Godmorgon onsdag! Så härligt att det fina sommarvädret håller i sig även om det är lite svalare. Här hemma bockar jag just nu av inför förlossningen och efter att förlossningsväskan nu också står förberedd ska jag börja tvätta bebis kläder och organisera i skötbordet idag. Jag älskar ordning och reda och vi har köpt så smart förvaring till det som jag ska visa er. Jag går med andra ord verkligen hemma och myser med de sista förberedelserna den här veckan. Ha en riktigt fin dag!

2 reaktioner på ”Chanel is always a good idea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s