Bubbly Friday

Food, Interior

Det finns så många goda alkoholfria mousserande alternativ tycker jag och här ser ni min återkommande favorit, Ribaudes päronmust. Jag tycker även att det är så gott med frukt och bär, både i vanliga fall och även nu, så ett glas alkoholfri päronmust och lite goda körsbär är en favorit när vi vill lyxa till det. Och det gör vi så ofta vi kan, vi älskar båda att sätta lite guldkant både på vardagar och helger.

Då var det fredag och helg igen och här börjar vi helgen med lite bubbel. Vi har glömt av den här helgen innan midsommar lite grann och har därför en helt oplanerad helg framför oss vilket känns otroligt skönt. Även om Erik tagit lite strödagar och kunnat njuta av det fina vädret håller han just nu på att avsluta mycket jobb innan vi ska vara lediga tillsammans, så det blir välförtjänt även för honom att få vila upp sig lite i helgen och själv har jag också känt mig lite trött den här veckan. Det kommer att bli en stor omställning de första veckorna med en liten bebis och vi vill båda känna oss så utvilade och ha de bästa förutsättningarna det går. Så i helgen ska vi bara ordna med lite småsaker här hemma och göra några sista inköp till bebis, och utöver det blir det blir det sovmorgnar, mys och god mat, så härligt. Ha en riktigt härlig helg ni med!

2 reaktioner på ”Bubbly Friday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s