Gravidfotografering

Pregnancy

För några veckor sen förevigade vi graviditeten och blev fotograferade ute på underbara Värmdö i solnedgång. Det var Malin Norlén som även fotade vårt bröllop som stod bakom kameran och det betyder så mycket för oss att hon förevigat de två största sakerna som hänt oss båda. Malin är otroligt varm och härlig och får en verkligen att slappna av framför kameran från första stund, och tar dessutom helt fantastiska bilder. Här hittar ni mer om henne om ni är intresserade.

Att vänta barn är som sagt utan tvekan det största vi båda två varit med om, och det har varit en helt underbar tid. Vår kärlek till varandra har växt och vi har blivit mer sammansvetsade än någonsin, samtidigt som vi känner en sån obeskrivligt stark kärlek till vår lilla bebis. För mig var det en självklarhet att föreviga den här tiden och magen och jag ville ha naturliga och enkla bilder i naturmiljö och gärna solnedgång. Vi kunde inte haft mer tur med vädret och det var en underbar kväll ute på Värmdö. Att den dessutom ägde rum på Vindö ute på Värmdö var en lycklig slump och vi upptäckte inte det förrän vi skulle planera resan ut. På Vindö har nämligen Erik och hans bröder landställe som funnits i deras familj flera generationer tillbaka. Så speciellt att vi förevigade graviditeten på just den platsen.

6 reaktioner på ”Gravidfotografering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s