My favorite things

Baby
Tänk att det redan gått två veckor sen den här lilla tjejen kom till oss, två veckor av ren kärlek som inte ens går att sätta ord på. Som vi har väntat och längtat och förberett för hennes ankomst och nu är hon här. Under graviditeten har vi köpt alltifrån vagn, möbler och kläder och jag tänkte att jag skulle dela med mig av de saker vi faktiskt fått mest användning för hittills. Vårt allra bästa köp och det vi fått mest användning för hittills är utan tvekan vår sovpöl från NG baby som ni hittar här. Det är utmanande att bli föräldrar då det kommer till nätterna, både då sömnen påverkas men framförallt då iallafall jag känt mig orolig för om hon sover tryggt. Jag tror att många känner igen sig i att vilja titta så de andas och sover tryggt och vår sovpöl från NG baby har verkligen varit fantastisk. Den är stabil med höga kanter så att bebisen sover både tryggt och gott. I den här bäddar vi sen med lite olika filtar och de filtar vi fått mest användning för är de här och den här från Livly. De förstnämnda som är i bambufiber är perfekta  i det varma vädret och fungerar lika bra som filt som vid amning.
Utöver det har vårat skötbord verkligen varit så otroligt praktiskt, både med lådorna med förvaring och hyllan som går att fälla ned för att få mer yta. Här kan ni läsa mer om vårat skötbord och hur vi organiserat i det. Vi har utöver det här använt body, mössa och solhatt vid enstaka tillfällen, men annars har vår lilla tjej haft det skönast i blöja i den här värmen. Nu är vår lilla tjej som sagt redan två veckor gammal och vi märker att hon blir mer och mer vaken, vill titta och utforska sin omgivning, så nu ser vi fram emot att börja använda vår Babysitter och Bärsele Mini från BabyBjörn när vi kommer hem. Vi hoppas även kunna komma ut med vagnen lite mer nu när det blir lite svalare i veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s