And her name is…

Baby
Lily Ulla Wendel. Ända sedan Rutinultraljudet har vi haft ett namn på vår lilla bebis, ett namn vi haft i åtanke betydligt längre än så. Lily har varit ett av några flicknamn som alltid legat mig nära om hjärtat om vi skulle få en dotter, och det namn vi båda tyckt om mest. Det är dessutom ett namn som finns i min familj, närmre bestämt på min farfars sida. Andranamnet funderade vi länge på men kändes när vi bestämt oss så självklart. Ulla efter Eriks mormor, som är 90 år äldre än vår Lily. Hon kommer alltid få höra att hon är döpt efter Kungsholmens skönhet, det kallar Eriks morfar henne för än idag. Och så slutligen Wendel, som är Eriks efternamn och det vi valde att båda ta när vi gifte oss. Lily Ulla Wendel, vi älskar dig mest av allt i hela världen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s