Perfect white shirt

Fashion

Det är ingen nyhet att jag älskar vita skjortor och jag är alltid på jakt efter en ny favorit. Den här fick nyligen flytta in i garderoben och är från Stylein. Perfekt oversize och lite boxig i sin passform och riktigt krispigt vit. Den här typen av skjortor har varit perfekta under graviditeten och är lika perfekta vid amning. Ni hittar den här. Jag gillar verkligen Stylein och hoppas på att låta lite fler plagg ifrån dem flytta in i min garderob.

Godmorgon torsdag! Nu börjar vi verkligen hitta tillbaka till en vardag och lite rutiner med Lily, så härligt. Vi njuter av semester och vår lilla familj och lever vårat liv i stort sett som vanligt, men med en person till i familjen. Världens bästa lilla person, som är så nöjd med sin tillvaro och redan avfyrat sitt första leende. Idag lämnar vi vår lägenhet och ska göra någon liten utflykt, och vi känner oss lyckliga över nyheten att Lily fick en liten kusin igår kväll. Så underbart! Ha en riktigt fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s