Livly baby

Baby, Fashion

Vår älskade lilla bebis i underbart mjuka och fina kläder i pimabomull från Livly. Jag älskar verkligen både Livlys design och underbara kvaliteer och de här plaggen är favoriter hos både Lily och mig. Plagg som jag alltid visste att jag skulle köpa till vår bebis, och lika fina till både flicka eller pojke. I vitt med prickar i silver. Här hittar ni de.

Godmorgon måndag och ny vecka! Här har vi dragit oss i sängen en liten stund och nu sitter Lily som vanligt och är nöjd i sin BabyBjörn babysitter. Just nu vill jag verkligen stoppa tiden och njuta av varje sekund med Lily, och det gör vi också så mycket vi bara kan. Det ser ut att bli en riktigt härlig dag och vi ska börja den med en lite längre barnvagnspromenad. I veckan ska vi fortsätta njuta av semester och komma iväg på lite fler utflykter, och umgås med familj och vänner. Ha en riktigt fin start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s