Hortensia season

Flowers, Interior

Äntligen är det säsong för en av mina favoritblommor på snitt, hortensia. Så fina att blanda med eucalyptus som här, eller med tistlar. Nu när vädret är lite svalare kommer de förhoppningsvis klara sig ett litet tag också, annars har det varit ganska svårt med snittblommor den här sommaren. Jag ger mina hortensia på snitt långa diagonala snitt och sätter i ljummet vatten, sedan tror jag att det är mycket tur hur länge de klarar sig. Ibland står mina länge och torkar, och ibland så vissnar de efter några dagar.

Hej fina ni! Här hemma har vi bara myst inne hela dagen, det passade bra då vädret var dåligt och Erik behövde ta en vända förbi kontoret. Lily fortsätter att vara en nöjd och enkel bebis som var vaken och bjöd på stora leenden på förmiddagen och sedan sovit fram till nu. Nu har vi några dagar med lite härligare väder igen som väntar och vi ska njuta in i det sista av att vara hemma tillsammans alla tre. Hur mycket jag än tycker om hösten är jag inte riktigt redo ännu. Ha en fin lillördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s