Can’t get enough

Flowers, Interior

Av hortensia! Eller snittblommor för den delen. Den här tiden på året är hortensia en av favoriterna. Lika fina i kruka som på snitt. Långa i en cylindervas eller maffiga i vår Daggvas. Den här veckan blev det en kortare variant i vår Hortus i mässing från Svenskt tenn och den fick stå på hedersplatsen i sovrummet på favoritboxarna från Louis vuitton. Jag gillar att ha snittblommor inte bara i vardagsrum eller kök, utan även i sovrummet. Så härligt att vakna till.

Hej måndag! Här har jag och Lily precis kommit hem efter ett besök på Salong Johannesplan 1. Det var så välbehövligt med en uppfräschning av håret hos bästa Johanna. Jag gjorde samma sak som senast och behöll lugg och längd, och slingade utväxten. Vi får se om det blir lite kortare igen längre fram då jag trivs bra i det med. Lily var med och sov och var nöjd i vagnen under tiden, hon älskar verkligen att följa med på saker och gillar ljud och rörelse kring sig. Här väntar nu en lite lugnare vecka än den förra och jag ska inte ta på mig för mycket måsten. Igår tog vi det lugnt hemma hela familjen och jag kände verkligen hur otroligt välbehövligt och mysigt det var. Hoppas ni får en fin start på veckan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s