Evenings like this

Lifestyle

Jag njuter verkligen av den här underbara sommaren med min fina lilla familj in i det sista. Igår kväll packade vi iordning en picknick och gick en promenad ned till och satte oss vid vattnet. Det var en helt fantastisk kväll med blå himmel och 20 grader och vi behövde inte ens ta på oss de tröjor vi tagit med oss. Erik hade handlat med sig en massa gott efter jobbet så vi dukade upp charkuterier, ostar, oliver och baguette när Lily hade somnat i vagnen. Såna här kvällar sparar jag verkligen på en särskild plats inom mig. Vi fick även chans att prata om vår Italienresa i november som jag bara vill boka nu! Vi har fortfarande inte riktigt landat i vart i Italien det blir och inte heller om vi ska ta flyg eller bil.

Hej torsdag och början på helgen! Här är det en lite gråare dag idag så jag har passat på att städa och göra lite fint inför helgen här hemma, och nu har jag landat i soffan med en kopp te och bebis i knät. Veckorna går så fort nu när jag är föräldraledig tycker jag och imorgon är det redan fredag och helg. Först ut imorgon ska Lily få sitt första vaccin, mot rotavirus, och vi hoppas att det ska gå bra. Vi har sen planerat att träffa min familj och gå på några husvisningar till helgen, och resten tar vi spontant. Jag ser verkligen fram emot visningarna, även om jag inte tror att något av de kommer vara drömprojektet är det roligt att titta. Ha en fin torsdag och start på helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s