Last days of Summer

Fashion

Jag älskar verkligen sensommar och tidig höst, den där krispiga luften och solen som ändå värmer. Och så älskar jag den också för höstmodet som börjar smyga sig in i garderoben och som jag tycker är så fint att kombinera med sommargarderoben. Här är två nya favoriter i min höstgarderob, den vita krispiga skjortan och de perfekta blåa jeansen, som jag bär ihop med sommarens favoritsandaler. Jag tycker att det är så snyggt att bära sandaler ihop med jeans och kanske till och med en stickad tröja eller tunn kappa. Nu håller jag tummarna för fler fina sensommardagar!

Godmorgon fredag! Här väntar en kort arbetsdag för Erik då vi ska till BVC för att Lily ska få sitt rotavaccin, som vi hoppas ska gå bra. Efter att det är avklarat ska vi göra fredag och fredagsmys hela familjen. Vi tänkte göra en kantarellpasta till middag och sen vill jag handla någon riktigt god helgfrukost. Jag ser så mycket fram emot att vakna upp alla tre imorgon. Finns det något härligare än fredagar? Jag tror faktiskt inte det. Och just nu firar vi de fortfarande lite extra eftersom Lily kom till oss en fredag, för sju veckor sen idag. Ha en riktigt fin fredag och helg!

Skjorta; Stylein (här), Jeans; 2nd day (här), Sandaler; Flattered (här), Väska; Louis vuitton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s