Fall flowers

Flowers, Interior

Nu börjar det verkligen bli höst ute och även om jag älskar sensommar tycker jag det är så mysigt när vädret slår om till tidig höst. Något jag även älskar är höstblommor och alla vackra höstfärger, och här fick en riktig höstbukett flytta in i mörkt grönt, blått och vitt. Tre favoriter såhär års, hortensia, tistel och eucalyptus. Tänk vad en bukett kan förändra känslan och färgerna i ett rum.

Hej fina ni! Jag ligger just nu på sängen och njuter av lite egentid medan Erik leker med Lily i vardagsrummet. Erik har varit hemma idag då vår lägenhet fotades inför försäljning på förmiddagen. Det kändes verkligen som att det blev bra bilder och ska bli väldigt roligt att se. Och så är det väldigt skönt att ha det avklarat, det känns som att jag förberett inför detta i en mindre evighet. Om ett par timmar ska vi återigen titta på det hus vi är intresserade av. Så himla spännande, håll tummarna nu! Stor kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s