These are the days

Food, Stockholm

Idag drömmer jag mig tillbaka till en väldigt mysig och god lunch med min man i lördags på nyöppnade Portal Bar på St Eriksplan. Detta är vår favorit Portal restaurants nyöppnade småsyskon och perfekt för att gå förbi spontant för en middag, lördagslunch eller ett glas. Vi passar på att ha egentid medans Lily sover i vagnen och la telefonerna åt sidan och fick in en massa gott som råbiff, kantarelltoast och fylld zucchiniblomma. Vi hade faktiskt något att fira lite extra, i fredags skrev vi nämligen på kontraktet på ett hus och vi känner oss så lyckliga! Nu ska vi även sälja vår lägenhet, så när det är gjort ska vi fira ännu mer och då lovar jag att även berätta mer. Men vi känner oss som sagt så lyckliga och livet känns just nu lite för bra för att vara sant.

Hej fina ni! Även om jag drömmer mig tillbaka till en härlig helg är måndag inte heller så dumt. Jag och Lily har tagit en lugn start på veckan och precis varit ute på en solig promenad och handlat en måndagsbukett. Så nu ska jag fylla vaserna här hemma, bädda rent i sovrummet och sedan luta mig tillbaka i soffan en liten stund innan Erik kommer hem. Ha en riktigt bra start på veckan! Stor kram!

En reaktion på ”These are the days

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s