Sundays with the family

Food, Stockholm

Igår hade vi världens mysigaste söndag och hamnade spontant på Ulriksdals värdshus för en söndagslunch. Varför vi inte varit här tidigare har jag ingen aning om, för det kommer garanterat att bli fler besök. Vi började med en promenad och efter en kort biltur när Lily somnat gott så åt vi en god lunch tillsammans. Jag var sugen på köttbullar och vi beställde in det båda två, och det kan ha varit de godaste vi ätit, med rårörda lingon och pressgurka. Så mysigt att få tid ihop vi två och äta en god lunch. Det var så vackert i trädgården bakom värdshuset och jag längtar verkligen efter att ha en tomt och få plantera, så kreativt och rofyllt.

Godmorgon fina ni! Medans vi var iväg på dagen igår var det ju även visning av vår lägenhet och det verkar ha gått riktigt bra, så nu håller vi tummarna. Vi har som sagt haft en riktigt mysig helg hela familjen och varvat kvalitetstid, god mat och sömn med att städa och göra fint här hemma. Nu väntar ytterligare en visning ikväll och imorgon ser jag fram emot att träffa Debbie och hennes lilla Noah för ett besök på Mr Cake. Hoppas ni också haft en fin helg och får en bra start på veckan! Stor kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s