Fall in love

Fashion

Jag älskar verkligen hösten och höstmodet, och kan inte ha för många kappor, jackor och boots i garderoben. Jag älskar tidig höst lite extra mycket, det är så härligt att få bära ullkappa och boots ihop med solglasögon som här. Min nya kappa från 2nd day har verkligen använts flitigt och jag tycker att den är så snygg ihop med min Louis vuitton väska. Både min Louis vuitton väska Pochette metis och nya boots från Flattered är två riktiga vardagsfavoriter och perfekta under föräldraledigheten. Nu märks det redan att det börjar bli ännu kallare ute, så jag passar på att njuta av hösten, även om jag älskar när den första snön kommer och inte minst julen.

Godmorgon fina ni! Jag och Lily ligger och drar oss länge idag efter en god natts sömn och jag har även dragit en lättnadens suck då vaccinationen igår gick så bra. Lily var ledsen en kort stund efter sprutorna, men lugnade sig fort i min famn och somnade sedan i vagnen. Jag och Erik tog en promenad längs Karlavägen och runt Karlaplan efteråt för att sedan sätta oss på Broms med varsin kardemummabulle medans Lily fick sova en stund till och sen mös vi lite extra mycket med henne igår kväll. Idag har jag inga planer alls då jag var rädd att Lily inte skulle må bra, så vi får se vad vi hittar på. Ikväll blir det iallafall fredagsmys här hemma hela familjen, och jag funderar på vad vi ska äta för gott. Just nu blir det oftast charkuterier och plock här hemma då det är så enkelt och gott. Ha en riktigt härlig fredag! Stor kram!

Kappa och jeans; 2nd day (här), Väska; Louis vuitton, Skor; Flattered (här), Solglasögon; Celine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s